06 1151 6624 't Knijppie

Home

Adres

Openingstijden

Prijslijst

Producten


O'Right

De natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten van O'right bevatten organisch gecertificeerde ingredienten, zijn vegan, glutenvrij en dierproefvrij. O'right wordt duurzaam geproduceerd met uitsluitend hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijk verpakt in flacons en doosjes van 100% gerecycled materiaal.
"Elk product dat we gebruiken, heeft invloed op ons lichaam en onze gezondheid, maar ook op het welzijn van onze planeet. "(Steven Ko, oprichter en ceo)

De O staat voor onze planeet en Right staat er voor goed te doen voor onze aarde.
De producten van O'right zijn volledig vrij van schadelijke, overbodige additieven. Zowel ons haar, onze hoofdhuid en onze huid worden hier zichtbaar mooier en gezonder van.

O'right gaat verder: de verpakking bestaat uit 100% gerecycleerde materialen, wordt bedrukt met soja-inkt en voorzien van een duurzame bamboe dop. De speciale uitvoering "Tree in a bottle" is volledig biologisch afbreekbaar en bevat onderin een boomzaadje. De verpakkings doosjes bevatten zaadpapiertjes. Zo kan je voor elk gekocht product iets terug planten in de natuur.

Door deze groene filosofie actief te promoten, hopen we de beautysector en de wereld rondom te stimuleren tot een groenere levensstijl en een kleiner ecologische voetafdruk.

It's O'right! #TogetherGreener
Aanschaffen van uw Natuurlijke Haarverzorgings Producten kan via de kapsalon in Delft: Kniplokaal 't Knijppie.Kniplokaal 't Knijppie | Graswinckelstraat 2a | 2613 PW DELFT | 06 1151 6624